vineri, 2 mai 2008

Politicieni cu blog, dar fara mesaje

Sa vezi minunea minunilor! Dupa ce marii "puliticieni" ai tarii, s-au dat cu blogosfera, a venit randul "puliticienilor" din provincie sa-si faca imagine on line. Spre exemplu:
Gheorghe Ciuhandu, primarul Timisoarei, are si site si blog. Nu stiu cate mesaje primeste in fiecare zi, dar are bunavointa de a publica, macar o parte. "Într-o lume în care cuvântul tipărit pierde din ce în ce mai mult teren în faţa Internet-ului, în care mai ales tinerii află tot ceea ce doresc doar prin intermediul paginilor web, este normal să faci tot posibilul să te ridici la înălţimea aşteptărilor lor, sau să le vii în întâmpinare oferindu-le informaţia de care au nevoie, în cel mai accesibil mod cu putinţă. Blog-urile au o căutare din ce în ce mai mare iar acest lucru este normal: ele sunt singurele care pot exprima opinii necenzurate, singurele locuri de unde poţi afla cu adevărat ce gândeşte cel care le scrie. De aceea am decis să mă alătur ”blogosferei”. De aici veţi putea afla cu toţii opiniile mele, prin intermediul acestei pagini voi putea să vă comunic ceea ce am de spus. Voi încerca să scriu cât mai des pe acest blog şi, în măsura posibilităţilor, să le răspund celor care doresc să comunice cu mine. Vă aştept să vizitaţi cât mai des http://blog.ciuhandu.ro, precum şi pagina www.ciuhandu.ro." Cam asa suna mesajul de bun venit pe pagina sa. DA! E un inceput bun si o initiativa care, s-ar putea, sa-l determine sa nu piarda pulsul realitatii. Sper sa fie chiar domnia sa cel ce comunica, (desi e mai mult ca sigur ajutat), si mai sper sa nu abandoneze ideea.
Radu Mazare, are si el o tentativa de "suparare" on line. Atata doar, ca nu-mi place si nu-l comentez. Asa ca am sa trec la ai nostri-ca brazii- sa vedem cum se descurca.
Primul si cel mai penibil politician local, din istoria postdecembrista, e, dupa umila mea parere, Florin Oancea, ajuns prin scamatorii politice, "egzact" viceprimar al Devei. De parca nu avea M.M.1 destui prosti pe langa el. Dupa ce si-a dat seama ca nu poate unge scoala cu slanina, iar cainii nu mai halesc de mult tencuiala, si si-a trimis soferul in locul lui la examene (ca doar la unu a fost prins!), a mai facut o bravura de toata frumusetea, s-a lansat ca si "cantecaci mioritic" din repertoriul caruia, va oripilez cu o exemplificare:


Acum aveti o vedere de ansamblu, asupra calitatilor sale extrascolare. Despre activitatile domnului Oancea, am sa scriu si in zilele urmatoare, pentru ca vreau sa revin la site, reamintindu-i ca internetul este cu adevarat unicul spatiu necenzurat din lume, si ca, fiind persoana publica, cu atat mai mult ar fi necesar sa nu cenzureze mesajele pe care le primeste. In schimn, domnia sa, ne AVERTIZEAZA ca-si rezerva dreptul de a selecta mesajele care-i vin de la noi. Urat domnule posesor de sofer scolarizat! Urat! As putea spune chiar: RUSINICA!!!!
Alt expert al paginilor web si nu numai, este chiar Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, respectiv Mircea Molot.
Intre timp, observ cu miraare, ca pagina sa nici nu prea functioneaza. Dar exista! Nu discut pe tema aspectului fizic, care nu este elocventa si nu este necesar sa-mi placa mie fata lui. Am sa vorbesc strict la obiect. A facut un site jalnic, unde nu-si poate scrie nimeni parerea si in care se lauda de unul singur in draci. Spune ca a facut drumuri! E drept! A cam facut! Dar ce mama dracu a mai facut, in afara de drumuri folclorice?(mare parte gantagenesti!) Pai daca nu facea nici drumuri si nu renova un azil sau un camin de copii, cum justifica banii cheltuiti in patru ani? A, DA! Ii justifica prin statele de plata ale aristilor, invitati de amorul artei la diferite protocoale si evenimente campenesti. Scuzati-mi scaparea! Ma voi documenta si am sa revin cu amanunte. Oricum, jalnic personajul, jalnic site-ul, jalnic filmul de prezentare, jalnic viitor avem! Ma duc sa fac cercetari pe teren si vin cu documentarea!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da!!! Molot a bagat bani cu nemiluita in fundul Marianei Deac, pe care a si facut-o sefa de folcloristilor si directoare la Scoala Populara de Arta - Deva. Dar, e drept ca banii din fundul ei mai provin si din spaga drumurilor pe care le-a facut d-nul Molot.