marți, 29 aprilie 2008

who the fuck is... HaDa?

Minunea minunilor o vor vedea hunedorenii, in curand, la Deva. Celebra trupa britanica SMOKIE vine la noi in judet, exact in plina campanie electorala. Parca nici asta n-ar fi asa de ciudat, pentru ca e adusa de un primar cu sanse reale de a castiga alegerile din primul tur, deci banii pot fi recuperati, iar primarul cu pricina are in spate suficiente argumente pentru a fi votat. Ciudatenia vine din raspunsul la intrebarea: si atunci, de ce da cu banii pe fereastra? Simplu si concludent! Singura varianta de a prosti poporul, este sa faci balamuc, balci in toata regula, baie de multime, unde le poti baga pe gat minciuni cu nemiluita si ei, prostiti de mirajul subiectului din eveniment, uita de substrat si baga la cap "caimacul". Adica: la Deva urca pe scena Loredana, Stefan Banica si Smokie, iar printre ei isi vor face aparitia si artistii poporului Mircea Molot si Ovidiu Hada, acompaniati din spate de primarul Devei, si de multi alti "bastani" neobositi ai politicii liberale. Discursul clasic va fi repus in valoare: "am facut totul pentru voi, votatine si voi pe noi!" Si uite asa, il vor scoate la "mezat" pe neobositul Mircea Molot, care in afara unor drumuri nu are cu ce se lauda, pena tru cnu stie sa faca si altceva, il vor ridica in slavi si pe ridicolul de Ovidiu Hada, care habar n-are cu ce se mananca administratia, dar face politica la coltul blocului, cu amarati care sunt si astazi, dupa 18 ani de democratie, usor de prostit sau manipulat. Eu ma intreb ce simte in sufletul sau, un om ca Gligor Hada, vazandusi fiul degradandu-se in mucegaiul minciunii, al inselatoriei si mitei electorale, de "dragul" unui post de manipulant in primarie. Sunt convins ca batranul Hada stie ca fiul sau e doar unealta liberalilor si nimic mai mult. Ca rusinea unei eventuale si posibile infrangeri o va suporta chiar el, iar acest esec ar atrage dupa sine si uitarea definitiva a numelui Hada, de catre liberali, ca doar asa au procedat si cu Maris. Dar speranta moare ultima. E normal sa se spere pana in ultima clipa ca nu se va face de mare cacaooooooooooo si ca fiul ratacitor va iesi cu fata curata si de aici. Dar hai sa vedem videoclipul celor de la Smokie si sa ne imaginam, cum vor interpreta ei, celebrul hit, in varianta: Hada! Who the fuck is HaDa?


4 comentarii:

Anonim spunea...

Cine credeti ca este?! Un om slab, un semidoct. Un om care a terminat un liceu la seral. Un om care profita de numele lui Dumnezeu ca sa ajunga intr-o functie. Un om manipulat de sleahta condusa de Dan Radu Rusanu, Mircia Muntean si Mircea Molot. Un om caruia i s-a bagat in cap ca poate face dintr-un oras ceea ce ii pofteste inima. Un om care nu stie sa scrie si sa citeasca. L-ati vazut ce eforturi supraomenesti face ca sa citeasca cinci randuri scrise in limba romana. Un om care isi va pune picioarele la spinare si va fugi inapoi in SUA imediat ce va pierde alegerile. Refuz sa cred ca hunedorenii vor putea alege o astfel de persoana in fruntea urbei lor!

Anonim spunea...

Salut V.M.

Hai sa-ti spun ceva. Stiu de la concertul lor ca Smokie nu accepta amestecul electoral cu spectacolul lor. de unde stii cine vor fi cei din spatele scenei. N-ai nimerit-o. Sorry. In acea perioada sunt zilele orasului deva asa cum si mister Schiau organizeaza zilele hunedoarei. E ceva gresit ca vine smokie? Tot aici la Sibiu , concertul lor a fost sponsorizat de o mare companie multinationala de telefonie mobila , nu din bani publici. La Deva e la fel. Iar n-ai nimerit-o. Cat despre Hada ...mai vorbim dupa 1 iunie. O sa ai surprize neplacute cand o sa-i vezi in turul 2 pe Leu si pe Hada.Apropo' dupa ce termin scoala o sa ma intorc si o sa raman in Deva. Imi place orasul si primarul .

Anonim spunea...

Asta e nenorocirea noastra, a romanilor: ne plac semianalfabetii, care, în plus, mai sunt si hoti! O sa ne vindecam si de asta, cum ne-am vindecat si de Ion Iliescu (apropo, pentru cei mai tineri poate ca nu ar strica sa le amintim cum strigau romanii prin 1990 - 1992 - "Iliescu te iubim/CA CA tine nu gasim!". Nu e nicio problema ca iti place un candidat sau altul. Nu e nicio nenorocire sa ai pareri diferite, dar toate acestea ar trebui sa apara abia dupa ce te interesezi exact ce a facut fiecare. Daca devenilor le place un primar care a bagat in jur de o sută de milioane de lei noi in niste sensuri giratorii, care nu costa nici macar pe sfert, foarte bine. Care e problema?! Sa il aleaga in continuare pe Mircia. Daca hunedorenii vor sa fie condusi de niste semianalfabeti, cu liceul la seral, iar e foarte bine! Ii puteti consulta CV-ul pe shoopps. Daca va place, asta este! Si inca ceva, pentru postul de primar la Hunedoara s-au inscris 11 persoane: nu sunt doar Schiau, Leu si Hada. Pana la urma, majoritatea decide...

Anonim spunea...

Stimate V.M.
Eu am presupus cine vor fi cei din spatele scenei. Se pare ca tu sti mai bine decat mine, daca ai siguranta ca n-am nimerit-o. Bun si asa. Treaba cu sponsorizarile, pe de alta parte, recunosc ca ma cam depaseste. Nu m-am lamurit de ce ar sponsoriza o companie multinationala, cu atatia bani, un concert al unor stele de mult apuse. Adica, pe intelesul tuturor, imi scapa motivul pentru care cineva ar sponsoriza o astfel de manifestare. Sau oricare alta. Poate ma ajuti tu sa inteleg, ca le cam sti pe toate. Cat despre turul doi la Hunedoara, ma indoiesc de Mihai Leu, si asta pentru ca nu e pe val asa cum cred unii. Hada, poate ajunge in turul doi, dar cu Schiau, sau cu Maris. Niciodata, cu Mihai Leu. Si pe asta pot pune pariu baban. De obicei castiga cei care stiu sa minta mai cu tarie. La unii primeaza experienta, la unii inconstienta. Iar la final, am sa-ti dau dreptate dintr-un singur punct de vedere. Si eu m-am mutat in Deva, din aceleasi considerente. Asa ca, DA! Un oras frumos, un primar bun.